Velkommen til Pleje- og omsorgscenter Blichergården

Velkommen til pleje- og omsorgscenter Blichergården
Personale og ledelse byder dig velkommen
 

Vi er en engageret og veluddannet medarbejderstab på ca. 60 personer, der med hver sine kompetencer løser opgaverne på en kompetent og nærværende måde.
Respekt, tryghed, omsorg og samvær er vores indgangsvinkel til samarbejdet med beboerne og deres pårørende. Vi håber, det bliver en god oplevelse for dig at flytte i en bolig her på Blichergården. Du og dine pårørende er altid velkomne til at kontakte os hvis I har spørgsmål.

Her ligger Blichergården
Blichergården er beliggende midt i Digterparken ved Møllers Dam omgivet af skøn natur tæt på busforbindelser og byen. En oase midt i Viborgs pulserende liv.

Sådan er boligerne
Blichergården er total renoveret i 2004, og lejlighederne fremstår lyse og venlige. Vi har tre etager med 62 boliger, hvoraf de 12 er demensboliger i skærmet afsnit. 60 af lejlighederne er to rums boliger og to lejligheder er et rums.

Indflytning
Du og dine pårørende vil blive tilbudt indflytningssamtale i eget hjem inden indflytningen, med mulighed for en opfølgningssamtale to måneder efter indflytning. Du og dine pårørende står selv for indflytningen, men vi står altid til klar med råd. Den bedste indflytning sker om formiddagen på hverdage. Din indflytning på ældrecentret er ligestillet med indflytning i en anden bolig. Lejligheden er tom og fremstår nyrenoveret når du overtager den.

Mærkedage
Du kan sammen med familie og venner fejre fødselsdag eller andre mærkedage på Blichergården. Vi vil gerne, hvis sådanne arrangementer på forhånd bliver aftalt med personalet. Du er også velkommen til at låne lokale til fest og samvær med familie og venner.

Billeder
Vi tager ofte billeder op af beboere og personale og hænger dem op.
Sidst opdateret: 27.06.2017